Contact                                  Duurzaam                                Privacy

             


 Is uw interesse gewekt?

 Neem dan contact op met:

 Koen Luters, fijnstofspecialist

 0166-607175 of 

 Mobiel, Whatsapp, Imessenger: 06.51.71.33.41

 E: koen@nondust.nl

 I:  www.nondust.nl

 Klaverveld 17A

 4698 PS Oud-Vossemeer

 KvK 50956035

 Btw NL013244826B02

 Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak over de mogelijkheden.MVO
In 2006 heb ik een cursus duurzaam ondernemen gevolgd, verzorgd door Stimular, gefaciliteerd door de Gemeente Tholen. Sindsdien is onze bedrijfsvoering verder verduurzaamd, wat resulteerde in een practisch afvalneutraal bedrijf. NonDust produceert geen afval. Het enige afval wat we hebben is een klein beetje kantine afval. Papier en karton gaan het recyclingproces in, lege printercartridges gaan naar een liefdadigheids instelling, die daar weer geld voor krijgt.

We gaan zorgvuldig om met het energie gebruik. Door gebruik van daglichtplaten gebruiken we overdag geen verlichting in ons magazijn. We gebruiken alleen energie als het nodig is. De volgende stap in het verduurzamen van ons bedrijf bestaat uit het winnen van energie dmv zonnepanelen. Daarnaast hebben we het transport uitbesteed aan een bedrijf, dat onnodige kilometers (en CO2 en fijnstof uitstoot) vermijdt en vrachtwagens gebruikt, die uitgerust zijn met Euro 5EEV motoren. Onze eigen voertuigen zijn verruild van benzine en diesel naar LPG wat belangrijk vermindering van CO2 en fijnstof uitstoot betekent. Eind 2016 gaan we over op Bio LPG (wat naar verwachting dan leverbaar zal zijn) voor nog meer CO2 uitstoot vermindering. Verder sponseren we War Child en diverse liefdadigheidsdoelen, met als uitgangspunt, waar mensen in nood zijn.


Belangrijk! Lees dit eerst voordat u onze site verder bekijkt.

We zorgen er bij NonDust.nl voor dat u de best mogelijke service krijgt. Nu, morgen en daarna. Onderdeel van een goede service is open en transparant communiceren over persoonlijke gegevens die we van u verzamelen. Om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel bekend als de ‘AVG’), hebben we een privacy document opgesteld.

Deze gaat in op 25 mei 2018.

Ons privacybeleid is er op gericht u duidelijk en in begrijpelijke taal te informeren over de persoonlijke gegevens die we verzamelen en gebruiken - en hoe we deze beschermen.

We hebben uw toestemming nodig om persoongegevens van u te mogen verwerken.

Over het hoe en waarom kunt u in onze privacy verklaring vinden.

Privacy verklaring